15 Nisan 2013 Pazartesi

XAUUSD Haftalık Görüntü


XAUUSD;  ABD bölgesinden gelen olumlu veri akışı,  Euro bölgesinde yılın ikinci yarısı için iyimser beklenti  $1545 önemli uzun vadeli desteğinin kırılması ile çalışan stoploss etkisi ana trend değişimini gösterdi. Haftalık kapanış $1480.  Değer Kaybı %6,32  
Data serisi incelendiğinde yaklaşık 200 haftalık ortalama $1436,  5 yılın ortalama maliyeti $1345 , 7 yılın ortalaması ise $1300 seviyesinde.  Uluslararası veri akışı yakından takip edilmeli.  Tabii ki tepki alışları ve düzeltmeler gelecektir. Ana trend düşüş yönünde.   


UYARI NOTU :
Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeler, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.  Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.  Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi,  beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder